Unilong

nyheter

Hva brukes kalsiumpyrofosfat til

Vi må pusse tennene hver dag, så må vi bruke tannkrem, tannkrem er en daglig nødvendighet som må brukes hver dag, så velg en passende tannkrem er avgjørende.Det finnes mange typer tannkrem på markedet med forskjellige funksjoner, som å bleke, styrke tenner og beskytte tannkjøttet, så hvordan velge tannkrem riktig?

Nå er det mange typer tannkrem, vanligvis vil forskjellige tannkremer ha forskjellige effekter, faktisk, enten det er billig eller dyr tannkrem, formålet er å hjelpe til med å rense tenner, derfor, når vi kjøper tannkrem, se ikke bare på prisen , tror at det dyre må være bra, dyrt ut er noen tilsetningsstoffer, for eksempel noen anti-allergi, hemostatisk, bleking og andre ingredienser.Faktisk er hovedingrediensene i tannkrem friksjonsmidler, vanlige friksjonsmidler er KALSIUMhydrogenfosfat, kalsiumkarbonat og kalsiumpyrofosfat.La oss fokusere på rollen til natriumpyrofosfat i tannkrem.

Kalsiumpyrofosfater et kjemikalie med formelen CA2P2O7.Hovedsakelig brukt som ernæringstilskudd, gjær, buffer, nøytralisator, kan også brukes som tannkrem, slipemidler, maling, fluorescerende elektrisk utstyr.

KALSIUM-PYROFOSFAT-MF

Engelsk navn: CALCIUM PYROPHOSPHATE

CAS-nummer:7790-76-3;10086-45-0

Molekylformel: H2CaO7P2

Molekylvekt: 216,0372

De viktigste bruksområdene for kalsiumpyrofosfat er som følger:

1. Næringsmiddelindustri brukt som kosttilskudd, gjær, buffer, nøytralisator.

2. Kan også brukes til tannkrem slipemidler, maling fillers, elektrisk utstyr fluorescerende kropp.Brukes som base for fluortannkrem.Kalsiumpyrofosfat oppnås ved å behandle kalsiumhydrogenfosfat ved høy temperatur.Fordi det ikke reagerer med fluorforbindelser, kan det brukes som basismateriale i fluortannkrem, som kan hjelpe til med å rense og polere tannoverflaten, gjøre tannoverflaten ren, glatt og skinnende og fjerne pigmentering og plakk.

KALSIUM-PYROFOSFAT-påføring

Noen liker å velge fluortannkrem, selv om tannkrem inneholder en liten mengde fluor, kan det spille en rolle i å forebygge karies, noe som er et udiskutabelt faktum.Imidlertid kan overdreven inntak av fluor forårsake tannfluorose, benfluorose og til og med akutt fluorose, med symptomer som kvalme, oppkast og uregelmessig hjerterytme.

Det må imidlertid bemerkes at for barn i skolealder bør tannkrem velges for deres aldersgruppe, og fluortannkrem anbefales ikke for barn under 3 år, for ikke å forårsake fluoravleiring.Fluoravsetning kan gi "dental fluorose" i milde tilfeller, og det er risiko for benfluorose i alvorlige tilfeller.

For tiden er det forskjellige effekter av tannkrem på markedet, vanlige er:fluor tannkrem, anti-inflammatorisk tannkrem og anti-allergi tannkrem, kan du velge i henhold til dine egne behov, opprettholde oral helse, så lenge valget av tannkrem på linjen, hvis du har en sensitiv tann, velg tannkrem som inneholder kaliumnitrat anti-sensitiv ingredienser, for å lindre smerten forårsaket av tannallergier.Jeg er sikker på at dere alle vet hvordan de skal velge tannkrem.


Innleggstid: Mar-02-2024